+ 1

Nu jädrans. För att få lite pepp, så skall jag nu se till att älsklingen börjar träna lite hemma med mig. Cykla, några armhävningar å kanske lite sit ups ett par tre gånger varje vecka skulle vara toppen att kunna fixa. Inte lätt å hitta tid med en pytte i hushållet, men det skall nog gå om vi försöker =)

Nya projekt planeras

Då börjar lite planer för 2013 ta form. Jag har ett nytt renoveringsprojekt ... så nu skall det sandpappras vid tillfälle å sen betsa en hylla ... tid å engagemang krävs det, men besparar mig ca 400-1000kr. Dessutom 3 förråd och vinden som nu under kommande vår skall omorganiseras. Hittar säkert på mer, men en bra start =)

Paus

Har fått lov att ta en längre paus i träningen pga förkylning. Men snart så skall jag upp på den obekväma sadeln igen. Kan ju cykla på det "manuella" programmet å cykla riktigt långsamt, för då rör jag mig iaf. Sen så får jag ju lite träning via snöskottningen, som sker relativt regelbundet nu för tiden.

Rutiner

Rutiner är A och O för barn. Kämpar därför med att lära lille Rasmus vad som skall gälla. Lättare sagt än gjort. Just nu är det gröt till lunch kl. 11, en flaska ersättning morgon eller kväll, och nu senast försöker vi med att natta tidigare. Skulle vara skönt om han somnade tidigare än 22-23-tiden. Mammor behöver faktiskt lite egen tid med papporna ibland ... om inte annat för att prata ordentligt å inte bara jollra ;P

15 - 60

Det känns som att jag ser ut så här ...
 
 
...så nu jävlar skall flåset upp.
Beroende på dagsform, så blir det 15 - 60 minuter på motionscykel.
Är i testningsfasen än, för att se vilket "inbyggt" program jag gillar bäst.
Lite är bättre än inget ;)
Det absolut jobbigaste ät att jag får så ont på rumpan av den förbenade sadeln =(
 
OBS !!!
Snöskottning ger oxå motion, så där har jag lite extra träning ;P

Reflektion

Beroende av "The Biggest Loser" på tv. Känner mig tjock med mina extra 10kg efter graviditeten, men i jämförelse med dom i programmet är jag minimal. Dom förlorar vikt som motsvarar hela mig eller mer. Allt är relativt, men måste ändå börja röra på mig mer =)

Nice´n easy Pad Thai

Var tvungen att prova ...
 
Helt okej för micromat å ovanligt många å stora kycklingbitar.
Skulle passa som snabblunch å rimligt pris =)

Familjelördag

Besökt Ulla och Henry i Svensbyn. Sen har vi ätit onyttig middag bestående av Pad Thai, chocolate chip kakor, super size ostbågar, salami, vitlöksost, crostinis, chokladglass och sköljt ner med julmust. Dessutom jacuzzibad och bastu. Rasmus fick bada, men utan bubblor i jacuzzin å inge bastu. Så nu är vi alla rena inför 2:a advent i morgon =)

Nya rutiner med Lolis

Försöker gå en liten runda morgon och kväll med Lola. Inga långa rundor dock, eftersom det krävs en hel del "bita-ihop-å-försöka-ignorera-smärtan"-energi från min sida. Men en 5 minutersrunda måste ju vara bättre än ingenting alls ;) Sen så har hon dessa dagar med mååånga minusgrader tyckt att dessa 5 minuter varit tillräckligt, för sen blir det för kallt om tassarna.

4 versioner

  • För varje sak jag gör idag, så är det en sak mindre att göra imorgon.
  • Vad skönt att ha gjort bort det =)
  • Om jag gör det direkt när jag har tid, så slipper jag irritera mig på det när jag inte har tid.
  • Gör jag det nu, så är jag ledig sen =)
Summan av kardemumman ...
Sluta skjuta upp saker å ting, då känns livet lättare, tiden räcker till bättre, å mindre frustrationer ;)

RSS 2.0