En bra dag idag

Livet knogar på och inget speciellt har hänt. Ändå är jag nöjd och lycklig, så jag njuter av tillvaron. Just idag känns inte ens städningen jobbig. Dessutom skall jag nu i sakta lunk börja julpynta inför 1:a advent på söndag =)

Våga vägra ...

I detta mörka, grå, dimmiga, plusgradiga väder kändes det verkligen inte skoj med skyltsöndag. Dessutom brukar det vara dyra paket med krafs i som säljs av tomtarna. Vi stannade hemma. Det var bättre förr ... öppet längre, marschaller, tomtar med paket värda sitt pris, minusgrader och SNÖ.

Lite tidigt kanske ...

... men jag kunde inte hålla mig, så nu är första julpyntet upphängt =)

Snurr i knoppen

Avundsjuk på alla mammor som får tillbaka en slank fin kropp på några veckor. Kilona bara rasar av dem pga amning eller att dom tränar. Själv så går jag omkring med en tjock pizzadeg på magen. Inga kilon försvinner via amning å nån ork till träning finns inte. När skall jag sluta amma? En del av mig vill amma så länge som möjligt, medan den andra delen vill sluta snart å det delvis för att jag vill käka min medicin mot mitt aj aj. Tror jag egentligen är förkyld/sjuk, men har inte tid eller möjlighet att känna efter. Hur gör man då? Vill mycket, men lite sker. Gör det jag kan.

Kan bygga egna valpar ...

Fröken Lola löser just nu så mycket hår, att jag varje dag måste borsta henne å dammsuga huset. Skulle jag samla ihop allt hår, så skulle jag kunna bygga mig en liten kull valpar varje dag. Förstår inte att hon inte blir en nakenhund =O

Haren å sköldpaddan

Det är okej att inte alltid vara på topp. Det är okej att känns sig seg å trött. Det är okej att låta saker vänta till morgondagen. En sak i taget. Lite är bättre än inget. Jag får faktiskt saker gjorda å känner mig nöjd, om än det går långsamt.

Vad kan man säga om min musiksmak förr ?!

 
 
 
 
 

RSS 2.0