Underbar dag

Idag har egentligen varit en vanlig dag, men den har känts underbar.
Vaknade och steg upp kl 8.
Bakade scones och bryggde kaffe åt älsklingen.
Sen klädde vi på oss, for och handlade, och sen ut i trädgården.
Blev äntligen klar med rensningen av ogräs i grönsakslådan.
Därefter en liten roadtrip med pitstop-besök hos älsklingens faster ute på deras stuga där vi blev bjudna på fika och vacker utsikt och sen hos svärisarna.
Hem och fortsätta med att rensa ogräs, så lite grönsaker och gallra i rönnbuskarna.
Fick för mig att hoppa studsmatta med dottern. Supermassivt dålig kondis, så blir nog att hoppa lite mer imorgon och alla fina dagar resten av sommare (iaf i tanken).
Avslutar dagen med god grillad kycklingmiddag och eurovision song contest.

Kombo med stödfunktion

 
 
Vi har byggt en hylla med "spalje"/kompostgaller som "rygg" 
(för att skryta lite, så var det min idé. Å älsklingen tyckte den var toppen).
Det gör att jag kan odla lite kryddor i krukor/hinkar och klätterväxter från rabatten nedanför kan ta sig uppåt. Dessutom är den det ena stödet i uppdrag "håll koll på busfröet".
För mellan denna hylla och altanräcket kan vi sätta en grind,
även kallat kompostgaller,
så lilleman inte smiter iväg från oss.
Kompostgaller kan användas till mycket =)
 

Frustrerande

Är det inte ryggen eller orken som säger STOPP, så är det lillemans humör. I denna takt så kommer jag aldrig bli färdig med utearbetet, dvs. sommaren kommer tillbringas med att rensa ogräs från diverse ställen och bli klart lagomt till snön kommer igen =/

Vilken dag ...

Vilken dag det har varit ?!
 
Först blev det sovmorgon tack vare att lilleman somnade om när han fick lälle kl.04 i morse, så vi vaknade inte förrän strax efter kl 9. Därefter ett litet besök av kompis M. Sen på med kläder å iväg till mina föräldrar i Norrfjärden, där vi hämtade diverse grejer ur deras förråd och fick mammas blodpalt till lunch/tidig middag *mums* När vi kom hem sorterade vi igenom allt vi hämtat hem, så det blev undanstoppat på en gång. Strax efter 16 kom exet och lämnade 2 trollungar. Så då poppade vi lite musik å gjorde diverse. Och nu när energin tryter, så varvar vi ner med popcorn och film. En riktigt produktiv och mysig dag kan jag tycka =)
 
Lekte även lite med en ny app jag laddar hem till lilla mobben

Inte böja sig ner

Så länge jag inte böjer mig ner funkar det att hålla igång stundvis. Igår sov jag visserligen middag med Rasmus i 3 timmar innan jag orkade gå ut å hjälpa älsklingen montera ihop en gungställning till Rasmus å kratta "slänten" så älsklingen kunde ta det med uppsamlaren. Har oxå insett att mina städrutiner inne har blivit lidande av vårens fina väder, rensande och annat pysslande, så här nån dag så skall dammtrasan få arbeta igen =)

nej Nej NEJ !!!

Jag har inte tid att vara förkyld, men lik förbaskat har jag åkt dit. Ont i halsen, hostig, rinsnuvig å trött. Brukar hjälpa att ta 2 alvedon å säga till mig själv "Sluta kröjma, du har inte tid att vara sjuk!!!", men inte denna gång. Jajja, med 4 snoriga ungar i huset så blir det väl så ibland. Bara hålla tummarna att den går över fort =)

RSS 2.0