Julpyntning del 1

Eftersom lilleman gillar att hjälpa till och jag är rädd om mitt pynt, så kommer det fram stegvis. Börjar med gardinerna.
I år bojkottar jag favvisarna med domherrar på och kör med rött och vitt i alla fönster.
Köket blev helt okej, även om det "bristande" materialet irriterar perfektionisten i mig.
Jajja ... dags å hänga vidare ...

Jobbigt att gå på stan

Just nu är det så jobbigt att gå på stan. Hittar sååå mycket som jag vill köpa ... speciellt allt fint julpynt som kommer fram. Tyvärr är ju inte ekonomin på topp å julklappar skall köpas, så får nog nöja mig med att sukta å en tripp på röda korset. Har dessutom 3 lådor pynt på vinden, så inga större problem att pynta huset. Men man kan ju alltid titta å drömma om allt man skulle köpa om man råkar vinna nån miljon ;P
Har iaf de flesta julklappar planerade i huvudet :)
 
Praktiken går iaf bra och jag trivs. Rutinerna har börjat sitta ordentligt, så allt går smidigare nu. Dock sover jag inte så bra, så mest trött nu för tiden. Men blir nog piggare när jag får börja med skojiga saker som julbak och paketinslagning.
 
Natti natti 
 
 

Positivt är roligt

Efter många problem, så är det trevligt att fara på ett utvecklingssamtal och få 99% positiv feedback/information. Sen så finns ju saker som går att förbättra mera. Och kärringen mot strömmen som jag är, så gillar jag läraren. Kanske för att hon påminner om en av mina gamla fröknar som jag hade en gång för lääänge sedan :)

Schwooosch

Dagarna bara springer förbi. Snart har jag haft min praktik i 1 månad. Veckodagar är jag nästan lite överaktiv och lider av Alfons Åbergs "Jag ska bara ..."-syndrom, lördagar är jag helt slut och kan inte vakna till liv utan sover allt jag kan, och sen söndag går jag på relativt normala varv ... iaf efter kl 12 ;)

Mysmiddag

Fruktansvärt länge sen vi hade en middag på tu man hand jag och älsklingen. Så nu när vi "bara" hade minstingen hemma, som lägger sig tidigt, passade vi på. Tända ljus, lite "gamla godingar" på spotify å mumsig mat. En lagomt blodig ryggbiff, smörstekta champinjoner, steakhouse pommes å rödvinssås. Och julmust att dricka till i vinglas. 
 

 
Nu väntar en varm härlig dusch tillsammans.
 

RSS 2.0